[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Duurzaamlijst] Elektrische VW Golf                                                                                    Rotterdam, 15-02-2000
 
 
Geachte dame/heer,
 
HEC is een bedrijf dat de VW Golf CityStromer in Nederland aanbiedt. Dit is een elektrisch voertuig op basis van de VW Golf type 3. De CityStromer is in het dagelijkse gebruik te vergelijken met een conventionele Golf. De bediening is eenvoudig. De topsnelheid bedraagt 100 km/h en de aktieradius bedraagt 60-80 km. Uit ervaringen blijkt dat de prestaties van het voertuig in het verkeer ruim voldoende zijn. De elektrische aandrijving inclusief het accupakket is onderhoudsvrij. Reparaties aan de elektrische aandrijving worden door HEC verricht. HEC levert jonge gebruikte CityStromer tegen een zeer scherpe prijs. De auto's worden geleverd met een garantie- en onderhoudskontrakt.
 
Naast de CityStromer levert HEC een netgekoppeld 1 kW windenergiesysteem. Dit systeem levert de energie om de CityStromer aan te drijven. Afhankelijk van de locatie van de windturbine kan men 4000 -12000 km per jaar op windenergie afleggen. Voor klanten die geen windturbine kunnen of willen plaatsen is er als alternatief het abonnement op groene stroom. De combinatie van de CityStromer met het windenergiesysteem of groene stroom maakt het mogelijk om je daadwerkelijk emissievrij te verplaatsen.
 
Meer informatie is te vinden op de website van HEC:
 
    http://www.hec.w4r.nl
 
 
Met vriendelijke groet,
HEC
 
 
E. Hustinx
 
 
 
HEC
Kritostraat 32
3076 BH Rotterdam
Tel/fax: 010-4329773
 
hec@w4r.nl
http://www.hec.w4r.nl