Ecologische Beweging Zelenkovac

Contact

Geachte

Wij zijn vereerd U voor te kunnen stellen;

- De Ecologische beweging Zelenkovac
- de Kunst Galerie ďzasto nije otisao BoroĒ (Boro, waarom ben je niet vertrokken?)
- De kunst kolonie Zelenkovac
- Jeepiade
- Het autowrakken project [CWON 04]

De Ecologische beweging Zelenkovac is ontwikkeld als resultaat de basisbenodigdheden van de menselijke natuur en werk omgeving te behouden en een dergelijke organisatie is uniek in deze regio.

De kunst galerie is 20 jaar geleden opgericht door Borislav Jankovic. Hij begon met zín vaders watermolen en bouwt deze sindsdien uit tot galerie en kunst kolonie, open voor artiesten, kunst en natuurliefhebbers uit de hele wereld.

Naast kostbare kunstwerken en etnografische en culturele werken in de nabijheid zijn er ook authentiek gebouwde houten huizen, water molens, hangbruggen, uitkijktorens, kampvuren en dergelijke.

De ecologische beweging Zelenkovac is opgericht in deze ambiance van extreme schoonte en onveranderde natuur die goede mogelijkheden bied voor creatief werk en rust voor het individu.

De ecologische beweging Zelenkovac heeft het idee gelanceerd om een Europees Ecologisch dorp op deze plaats te bouwen en heeft als eerste stap goedkeuring gekregen van de lokale autoriteiten en steun van internationale organisaties.

Wij zouden van deze mogelijkheid gebruik willen maken U vriendelijk uit te nodigen en Uw ideeŽn, suggesties en oplossingen aan te leveren om zodoende deel te worden van dit en toekomstige projecten van de ecologische beweging Zelenkovac.

Borislav Jankovic