[Midden-Oosten] Wil je XminY helpen?

Rutger van den Dool rutger op xminy.nl
Za Dec 24 13:25:25 CET 2011


Beste mensen van de Midden-Oosten-lijst,


Zoals je misschien weet is XminY al twee jaar hard aan het vechten is om te kunnen overleven. In totaal moesten er de afgelopen twee jaar minimaal 600 nieuwe donateurs bijkomen. De teller staat nu - enkele weken voor het sluiten van de deadline - op bijna 500 nieuwe donateurs. We zijn er dus bijna, maar ook die laatste 100 donateurs zijn essentieel om te kunnen overleven. Hierom willen we je graag om je hulp vragen bij het werven van die laatste 100 donateurs. 

We hopen dat je een email over XminY wilt doorsturen naar familie, vrienden, bekenden of collegae. In die email wordt meer uitgelegd over XminY en waarom het zo belangrijk is dat XminY blijft bestaan. Samen met alle andere mensen die ook meehlepen heb je natuurlijk een gigantisch groot en uniek netwerk. We hopen dat we dit grote netwerk eenmalig kunnen en mogen gebruiken.

Zoals je wellicht weet heeft XminY geen grote reclamebudgetten; wij geven liever zoveel mogelijk geld aan de gesteunde groepen. XminY moet het dus vooral hebben van gratis naamsbekendheid. Hierom willen we graag met alle donateurs, sympathisanten en vrijwilligers nog een laatste maal de schouders eronder zetten en vlak voor de feestdagen een slotoffensief starten. Als iedereen meehelpt, hoeft het slechts een paar minuten van ieders tijd te kosten en kan het voor XminY daadwerkelijk een wereld van verschil maken. We hopen van harte op uw hulp!

Direct na deze email stuur ik je de betreffende email toe. We waarderen het dus enorm als je die wilt doorsturen naar vrienden en bekenden die mogelijk interesse zouden hebben om donateur te worden. Mocht je nog vragen of tips hebben, dan horen we het graag! Ook voor andere reacties of suggesties staat mij mailbox altijd open!

We hopen van harte op je hulp hierbij,

Met vriendelijke groet en alvast fijne kerstdagen gewenst! 
namens iedereen van XminY

Rutger van den Dool
Co÷rdinator XminY


Meer informatie over de Midden-Oosten maillijst