[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Duurzaamlijst] Milieudefensie zoekt vrijwilligersHet Actueel Campagne Team van Miliuedefensie is op zoek naar 2
vrijwilligers en/of stagiaires die als
organisatorisch medewerker dit team willen komen
versterken. Heb je zelf interesse of weet je
mensen die geïnteresseerd zullen zijn, laat het
ons dan weten. Je kunt ook de vacaturetekst (zie
hieronder) forwarden naar mogelijke kandidaten.

Een greep uit de taken die er liggen: mensen
mobiliseren om mee te doen aan activiteiten,
bezoek Russische milieuactivisten organiseren,
praktische en inhoudelijke informatie
verzamelen, activiteiten met coalitiepartners
organiseren, website opzetten, verspreiden van
wervingsmateriaal.Vacature

Milieudefensie is een veelzijdige milieuorganisatie met circa vijftigduizend leden en donateurs en honderd lokale groepen. Milieudefensie is onder andere bekend van de acties tegen de uitbreiding van Schiphol, de Dijk tegen klimaatverandering de campagne voor het behoud van de open, groene ruimte , ‘Trek de groene grens’. Daarnaast voert Milieudefensie actie voor het behoud van de bossen, voor biologisch voedsel, recycling, duurzame energie en de autovrije zondag.

Het team Actueel is momenteel met de volgende thema's bezig: klimaat, bossen, openbaar vervoer en gevaarlijke bedrijven. In 2001 staan diverse activiteiten op de rails: van mensen mobiliseren voor een internationale actie tot een website en een tour van vertegenwoordigers van Russische milieuorganisaties. Het huidige team bestaat uit 7 mensen. Wij zijn per direct op zoek naar 2 vrijwilligers en/of stagiaires die als organisatorisch medewerker ons team willen helpen deze activiteiten te realiseren. We zijn op zoek naar mensen die minimaal 2 dagen en maximaal 4 dagen per week inzetbaar zijn voor minimaal drie maanden.

Taken: De organisatorisch medewerker springt in waar het team op dat moment logistieke ondersteuning nodig heeft. Een greep uit de taken die er liggen: mensen mobiliseren om mee te doen aan activiteiten, bezoek Russische milieuactivisten organiseren, praktische en inhoudelijke informatie verzamelen, activiteiten met coalitiepartners organiseren, website opzetten, verspreiden van wervingsmateriaal.

Ben jij: een regelaar, iemand die zelfstandig kan werken, een persoon die in een team een klus kan klaren en iemand die flexibel en stressbestendig is?

Heb jij: affiniteit met de milieubeweging, ervaring met het organiseren van activiteiten en ervaring in het uitzetten van communicatiemiddelen? Goede beheersing van het engels is een pré.

Wij bieden: een levendige, informele en participatieve werksfeer, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vergoeden we jouw reis- en andere onkosten en eet je gratis mee van onze biologische lunchtafel. Als vrijwilliger bij Milieudefensie heb je het recht te solliciteren op interne vacatures.

Ben je geinteresseerd: neem dan contact op met Brenda Poppenk of Ilse Chang, tel: 020-5507300 of { HYPERLINK mailto:brenda.poppenk@milieudefensie.nl } vóór 10 mei.


-----------------------------------------------------------------
De Duurzaamlijst: | Abonnement opzeggen? Stuur een E-mail aan:
voor nieuws,      | majordomo@ddh.nl en schrijf in het tekstdeel:
opinie en overleg | unsubscribe duurzaamlijst
-----------------------------------------------------------------
Meer over de Duurzaamlijst op http://www.ddh.nl/duurzaam