[Vredeslijst] VredesNieuws uitgebreid

vredesnieuws op vredesmedia.nl vredesnieuws op vredesmedia.nl
Zo Apr 8 15:38:24 CEST 2012


Het VredesNieuws-systeem is uitgebreid met de mogelijkheid om berichten ook aan de abonnees op de Vredeslijst te zenden. Met één keer uw bericht invoeren kunt u nu dus nog meer mensen bereiken.

De vredesbeweging kent vele communicatiekanalen. Als u ze allemaal wilt benutten moet u vele malen hetzelfde bericht overtypen of knippen en plakken. VredesNieuws is bedoeld om dat te beperken. Met één keer invoeren verschijnt uw bericht op 2 websites (www.vredesbeweging.nl en www.vredesmedia.nl), op onze rss-feed en in de e-mail nieuwsbrief VredesNieuws, ook wordt het automatisch aangeboden aan de redacties van De Vredessite en VredesMagazine. Tenslotte gaan uw berichten nu, als u dat wilt, ook naar de abonnees op de Vredeslijst.
 
Iedereen die actief is in de vredesbeweging kan gebruik maken van VredesNieuws. U moet wel zelf uw berichten invoeren, want VredesNieuws kent geen redactie. De benodigde inlogcodes kunt u aanvragen bij: Chris Geerse, info op vredesmedia.nl.Dit bericht wordt verspreid via het VredesNieuws-systeem.

Meer informatie over de Vredeslijst maillijst