[Vredeslijst] Stem over de grens

Mayke Smit Smit op ikvpaxchristi.nl
Do mei 27 16:13:45 CEST 2010


Stem over de Grens

Wat betekent jouw stem over de grens? IKV Pax Christi daagt je uit om je keuze op 9 juni a.s. ook te laten bepalen door internationale vraagstukken zoals vrede en veiligheid. Doe mee met 'Stem over de grens' : geef antwoord op 12 stellingen over vrede en veiligheid, ontdek jouw match met een partij en feliciteer de lijsttrekker via Twitter. Ga naar www.stemoverdegrens.nl 

Het onderwerp 'oorlog en vrede' staat bij veel Nederlanders hoog op het lijstje wereldproblemen die het meeste aandacht vragen. Alle politieke partijen hebben in hun partijprogramma's een internationaal hoofdstuk. Toch is er in de verkiezingscampagnes en in de media weinig aandacht voor deze onderwerpen. Dat vinden wij onbegrijpelijk. Het kabinet Balkenende IV is immers gevallen over de oorlog in Afghanistan!
 
Door het invullen van de stemwijzer www.stemoverdegrens.nl heb je binnen een paar minuten zicht op welke partijen het beste passen bij jouw standpunten over vrede en veiligheid. Ontdek jouw match met een politieke partij en feliciteer de lijsttrekker via Twitter. Ook kun je jouw match delen met vrienden op Hyves, Facebook en Twitter.

Met vriendelijke groet,

Mayke Smit
IKV Pax Christi

More information about the Vredeslijst mailing list