[Vredeslijst] Vredeswerkdag: Kom Buurten voor Vrede

Mayke Smit Smit op ikvpaxchristi.nl
Ma Apr 19 10:02:51 CEST 2010


Vredeswerkdag:†Kom Buurten voor Vrede
Geef je nu op via www.vredesweek.nl    
† 
Hoe kun je een verschil maken in je eigen buurt en kun je samen met anderen een bijdrage leveren aan vreedzame oplossingen in conflictgebieden elders in de wereld? Kom naar de Vredeswerkdag 24 april en laat je inspireren voor de Vredesweek 2010.
†
De Vredeswerkdag is dť voorbereidingsdag voor de Vredesweek (18 t/m 26 september). Het is een dag om te netwerken, om nieuwe ideeŽn te verzamelen en om plannen te maken voor de Vredesweek. Een afwisselend programma met onder andere muziek van Brotherhood4Real uit de Amsterdamse Bijlmer en een gesprek met de directeur van Ir Amim (Stad der Volkeren) uit Oost-Jeruzalem. VN-vrouwenvertegenwoordiger en IKV-bestuurslid Caecilia van Peski verzorgt de presentatie. De winnaars van de Lucifer-prijs voor de meest succesvolle Vredesweekactiviteit 2009 vertellen over hun succesfactoren.
†
Workshops
Werk mee aan het Vredesgroeitapijt, verdiep je in kerkelijke standpunten over Afghanistan of zing mee met de Raging Grannies. Leer van Buurtlink.nl hoe je hoe internet kunt inzetten of van de onderwijsdeskundigen van AliceO hoe je een leuke les of kindernevendienst voorbereidt. In de workshops is er voor ieder wat wils. Voorkom dat je te laat bent en geef je nu al op voor de workshop van jouw keuze via dit formulier.
†
Opgave via www.vredesweek.nl. 
Contact: vredesweek op ikvpaxchristi.nl.
More information about the Vredeslijst mailing list