[Vredeslijst] Follow @vredesbeweging

vredesnieuws op vredesmedia.nl vredesnieuws op vredesmedia.nl
Wo Jun 10 10:32:01 CEST 2015


GEHEEL NIEUW!  Volg voortaan de tweets van   @vredesbeweging  als je snel wilt weten waar, waartegen en vooral waarvoor overal ter wereld geweldloos actie wordt gevoerd...

Het zijn vredesacties tegen oorlog en oorlogsvoorbereiding, tegen uitbuiting en onderdrukking en tegen uitputting van de natuur. En vr peoples power, mensenrechten, emancipatie en vr een vreedzame, eerlijke en leefbare samenleving, lokaal en mondiaal.


Van vooralsnog ruim honderd twitteraccounts - waaronder ook die van nederlandse vredesorganisaties - worden vrijwel dagelijks tweets geselecteerd en vervolgens geretweet. De tweets geven niet alleen korte tekst met meestal ook beeld, maar bieden ook toegang tot achterliggende informatie en contactgegevens. Waardoor meedoen weinig moeite zal kosten.
Deze gratis informatievoorziening is vooral gericht op de nieuwe generatie activisten die het snelle nieuws op hun smartphone lezen,


Het is verbluffend hoeveel beweging er overal gemaakt wordt, en hoe divers het geheel is. Wie na een dag volgen van de tweets nog zegt dat de vredesbeweging oud en grijs is heeft het nakijken. Nee, de nieuwe uitstraling is als de activisten... jong, levendig, betrokken en vooral met plezier.


Tot ziens! Have fun!


@vredesbeweging is een twitteraccount van Vredesbeweging PAIS, de nederlandse sectie van WAR RESISTERS' INTERNATIONAL.
Voor contact Info op vredesbeweging.nl 

NB: Mits bronvermelding is het verder cirkuleren van de tweets uitdrukkelijk toegestaan! Maak anderen op @vredesbeweging attent!

PAIS

Dit bericht wordt verspreid via het VredesNieuws-systeem.
Meer informatie over de Vredeslijst maillijst