[Vredeslijst] Wie gaat er mee naar Jeruzalem? Voorlichtingsdag voor deelnemers "Jerusalem Hug"

Rob Schrama robschrama op online.nl
Zo Apr 26 18:38:24 CEST 2015


Wie gaat er mee naar Jeruzalem?
Voorlichtingsdag voor deelnemers "Jerusalem Hug" 
Zondag 3 mei in Museumpark Orientalis bij Nijmegen

Op zondag 3 mei a.s. vindt er in het Museumpark Orientalis bij Nijmegen een informatiedag plaats voor allen die geïnteresseerd zijn om op 28 mei  in Jeruzalem de “Jerusalem Hug” bij te wonen.
In een grote BedoeÔenentent  ontvangt Rob Schrama iedereen die interesse heeft om dit jaar zelf naar dit vredesevenement  te gaan om persoonlijk een bijdrage te leveren aan het verzoeningsproces tussen Palestijnen en IsraŽliŽrs. 

Al voor het 9e achtereenvolgende jaar reist deze Amsterdamse Vredeskunstenaar naar Jeruzalem, om daar, samen met vrienden en geÔnteresseerden uit de gehele wereld, een hand te geven aan een Palestijn en aan een IsraŽliŽr, om vervolgens in een lange rij hand in hand rond de stadsmuren van de Oude Stad te lopen, begeleid door drummers en andere muzikanten. 

Rob Schrama legt uit dat een reis naar Jeruzalem helemaal niet duur hoeft te zijn (een vliegticket is al vanaf € 210 te boeken) en dat de ‘Stichting Jerusalem Hug’ kan bemiddelen bij het vinden van een eenvoudig of meer luxueus onderkomen (vanaf €30 per nacht).  Rob Schrama biedt , samen met zijn Palestijnse en Israëlisch vrienden, ter plekke ook allerlei bijzondere excursies en bijeenkomsten aan, in Jeruzalem en in de Palestijnse gebieden, waar een doorsnee toerist nooit zou komen. 

Wilt u meer weten over onze  unieke aanbieding om in de week van 24-31 mei enkele dagen of langer een unieke bijdrage te leveren aan Vrede tussen Palestijnen en IsraŽliŽrs?
Kom dan zondagmiddag naar de BedoeÔenentent  in het Museumpark Orientalis! Wij trakteren u op Arabische koffie en thee! Neem zelf wat lekkere hapjes mee om met elkaar te delen.

Plaats en Tijd:
Bedoeïenentent bij de “Romeinse Herberg”
Museumpark Orientalis
Profetenlaan 2
6564 BL Heilig Landstichting (bij Nijmegen)
Aanvang Bijeenkomst “Jerusalem Hug”: 14:00 uur.

Openingstijden Museumpark Orientalis:  zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Entree: Volwassenen (v.a.16 jaar)  €  9,50 p.p. Met Museumkaart gratis.
Bereikbaarheid: Vanaf Centraal Station Nijmegen: buslijn 3, uitstappen bij halte Museumpark Orientalis. Of buslijn 5 of 25 in de richting Groesbeek, halte Sionsweg.

Meer weten? (ook als u er die dag niet bij kunt zijn):
Rob Schrama
mail op robschrama.nl
tel. 06-46608660

www.jerusalemhug.org 
“Like” ons op Facebook: https://www.facebook.com/hugjerusalem?ref=bookmarks 




Meer informatie over de Vredeslijst maillijst