2 nieuwe coöperatieve spellen en 3 nieuwe vredeswenskaarten in webshop Vredesmuseum

vredesnieuws op vredesmedia.nl vredesnieuws op vredesmedia.nl
Di Okt 28 11:44:12 CET 2014


In de webshop van het Museum voor Vrede en Geweldloosheid zijn nu de nieuwe samenwerkingsspellen Parado en ZooMemo te koop. Het zijn spellen geschikt voor kinderen vanaf 4 en 5 jaar die ook nog leuk zijn voor volwassenen. 'Niet tegen elkaar maar met elkaar' is het motto van deze spellen.
Daarnaast zijn er ook 3 nieuwe kaarten, geschikt als kerstkaart en voor andere doeleinden.

Bij coöperatieve spellen zitten de spelers elkaar niet dwars maar helpen elkaar juist om de moeilijkheden van het spel te overwinnen. Ze winnen allemaal of verliezen allemaal. Een bijzondere ervaring voor jong en oud!
 
Parado
Kom je ook naar het grote verkleedfeest? Iedere speler verkleedt een aantal kinderen met gekke combinaties van verkleedkleren en voorwerpen.
Als we bijna klaar zijn met verkleden komen de eerste bezoekers kijken. Zijn ze er allemaal, dan begint de grappigste parade die je ooit hebt meegemaakt!
Een coöperatief spel waarin de lol centraal staat. De spelers helpen elkaar om maffe outfits te maken! Voor oudere kinderen is er een spannende variant met meer strategie.
 
ZooMemo
Vandaag gaan de jonge dieren op avontuur in de dierentuin. Aan het einde van de dag helpen wij ze om hun eigen plek terug te vinden. Maar plotseling brult de leeuw! De jonge dieren schrikken en rennen door elkaar! Ondertussen is de directeur onderweg naar de dierentuin. Lukt het om alle dieren naar hun plek te brengen voordat de directeur er is?
ZooMemo is de coöperatieve pendant van het bekende memory. De spelers helpen elkaar om de kaarten te onthouden!
 
Beide spellen kosten €12,50 Meer info en bestellen (http://www.vredesmuseum.nl/winkel/spel.php)
 
Vredeswenskaarten
Van 3 affiches uit te tentoonstelling (http://www.vredesmuseum.nl/info/gouda.php) van door Len Munnik voor de Vredesweek gemaakte affiches, zijn vredeswenskaarten gemaakt. U kunt ze gebruiken als kerst- of nieuwjaarskaart, maar ze zijn ook voor andere doeleinden geschikt.
Ze kosten €0,50 per stuk Meer info en bestellen (http://www.vredesmuseum.nl/winkel/wens.php)

Museum voor Vrede en Geweldloosheid (http://www.vredesmuseum.nl)

Dit bericht wordt verspreid via het VredesNieuws-systeem.
Meer informatie over de Vredeslijst maillijst