Aktiekamp tegen kernwapens Volkel (NL) en Büchel (D)

vredesnieuws op vredesmedia.nl vredesnieuws op vredesmedia.nl
Do Jun 20 15:53:48 CEST 2013


Het No Nukes team van IKV Pax Christi organiseert van 9 - 13 augustus een bustour naar een actiekamp bij de kernwapenbasis in Büchel, Duitsland. Onderweg wordt ook bij de Nederlandse kernwapenbasis Volkel geprotesteerd.

Op vrijdag 9 augustus vertrekken we met de bus vanaf Amsterdam en Utrecht naar de kernwapenbasis in Volkel. Daarna rijden we meteen door naar de kernwapenbasis Büchel in Duitsland. In Büchel sluiten we aan bij een actiekamp opgezet door Atomwaffenfrei.Jetz, onze ICAN partner in Duitsland. De dagen zijn gevuld met diverse muziekactiviteiten, trainingen in geweldloos aktievoeren, optredens en debatten. Speel je muziek? Neem dan naast je tent ook je instrument mee! Op 11 en 12 augustus wordt er een muzikale blokkade van de basis georganiseerd.
 
Meer informatie over het progamma kun je vinden op de website van Atomwaffenfrei.Jetzt (http://www.atomwaffenfrei.de/home.html). Deelname aan de busreis kost €35,00, excl. eten en drinken (geschat op €10 per dag).
Wat: Busreis naar actiekamp in Büchel
Waar: Büchel, Duitsland
Wanneer: 9-13 augustus 2013
Inschrijven: Inschrijven is verplicht en kan via nukes op ikvpaxchristi.nl
Kosten: €35,00*, excl. eten & drinken
 
De vertrekpunten en precieze tijden van de busreis worden z.s.m. bekend gemaakt. Mocht je in de tussentijd meer informatie willen, stuur een mail naar: nukes op ikvpaxchristi.nl.
 
* Mensen met een krap budget kunnen in overleg korting krijgen. Voor meer informatie stuur een mail naar: nukes op ikvpaxchristi.nl.
 
Meer info over wat jij kan doen tegen kernwapens: www.nonukes.nl
Meer info over het aktiekamp in Büchel: www.atomwaffenfrei.de, in het engels:  http://tinyurl.com/lnprphm
Meer info over ICAN, the International Campaign to Abolish Nuclear Weapons: www.ICANW.org
 
Roep je regering op te gaan onderhandelen over een verbod op kernwapens!
Teken de petitie op www.nonukes.nlDit bericht wordt verspreid via het VredesNieuws-systeem.

Meer informatie over de Vredeslijst maillijst