menu
spacer
 
| de duurzaamsite / nieuws 2006 |
 
 
 
Op 26 augustus
Informatiedag over Longo Mai, bij Omslag

 
Op zaterdag 26 augustus organiseert Omslag, Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling, een informatiedag over de politieke/zelfvoorzienende cooperaties van Longo Mai in Frankrijk.
 
Directe aanleiding voor deze dag is de bijzonder inspirerende groepsreis, die Omslag en Longo Mai onlangs organiseerden naar vijf van de cooperaties. Met de reis gingen ook drie Omslag-medewerkers mee. We kwamen zo boordevol verhalen en ervaringen terug, dat we die graag aan anderen willen doorgeven.
 
De informatiedag vindt plaats bij Omslag, aan de Hoogstraat 301a in Eindhoven en duurt van 14:00 tot 17:00 uur. Deelnams kost 'wat het u waard is'.
 
Naast verhalen, zijn er ook foto's, een film, boeken, folders, muziek en lekkere hapjes van Longo Mai. Vanuit Longo Mai is Rene Lehnherr aanwezig; hij is al ruim dertig jaar bij Longo Mai betrokken en nam ook deel aan de reis.
 
Vanaf 12:00 uur staat een lunch klaar. Na afloop is er een biologisch-vegetarische maaltijd, die bereid wordt door de deelnemers aan de dag. Bij mooi weer zulen een flink deel van de dag doorbrengen in de grote, zonnige Omslag-tuin.
 
Wie aan de dag wil deelnemen moet zich wel vooraf aanmelden! Dat kan telefonisch, via 040-2910295 of per e-mail: omslag@omslag.nl Aanmelden kan ook via www.omslag.nl/longomai
 
Meer over het ontstaan, de visie en de activiteiten van Longo Mai is te lezen op: www.omslag.nl/longomai/#007
 
Een foto-impressie (met muziek!) van de reis is al te bekijken op de Omslag-website: www.omslag.nl/dia/longomai
 
Met vriendelijke groet,
Namens het Omslag-team,
 
Marian Keereweer, Marta Resink, Dick Verheul
 
 
terug/back | de duurzaamsite / nieuws 2006 |